Slide background
Slide background

Fudbalski klub MUNDIAL, Pancevo

Najbolji u Pančevu

//Najbolji u Pančevu

Najbolji u Pančevu

Na upravo završenoj Zimskoj ligi, koju je organizovao Fudbalski savez Pančeva, čak dve selekcije Mundijala okitile su se zlatnim medaljama.

Najbolji su bili: tim sastavljen od dečaka rođenih 2001. i 2002. godine, kao i ekipa 2004. Mališani rođeni 2003. zauzeli su treće mesto i tako su upotpunili veliki uspeh svog kluba.

– Konkurencija je bila veoma jaka, jer je svaka mini-liga imala po deset ekipa, a ukupno se nadmetalo petnaest klubova iz Pančeva i okoline. Imamo i selekciju dečaka rođenih 1999. godine, ali oni igraju u Ligi Beograda, takođe s velikim uspehom. Klinci lepo napreduju, ali nama je najvažnije da zavole sport. Ima i onih koji se već sada ističu i koji bi mogli da ostvare zavidne karijere, naravno ako se negde „ne izgube”. To su: Ognjen Bodlović, Aleksandar Mihajlov, Darko Amerijan, Lazar Tanasković, Georgije Jankulov, Andre Jakovašić, Pavle Stanišić, Saša Ivanov, Vanja Đošić i Luka Regoje. Sada nam predstoje nastavak prvenstva u Ligi Beograda i ostala redovna takmičenja u gradu. Planiramo i učešće na nekoliko turnira u regionu, kao i jačanje svih struktura kluba. Naš osnovni cilj je uvažavanje dečje ličnosti, kao i da deca kroz igru i zabavu usvajaju elemente fudbalske igre – rekao je Zvonko Lazarov.

2018-01-24T23:09:40+00:00 10.06.2013.|Vesti|